Cuaca Bukti Lampu / Vandal-Bukti Lampu Langsing

Cuaca Bukti Lampu / Vandal-Bukti Lampu Langsing

Pedaran pondok:

Awak casting casting, Hummer Slim LED PRO Robust LED cuaca tahan cahaya pikeun tahan korosi atanapi lingkungan rawan vandal.

Dirancang sareng dirakit kisaran cuaca ngarugikeun Hummer ngagaduhan riwayat anu kabuktosan sareng dipercaya janten tangguh pikeun sadaya tingkatan industri sareng daérah umum kalebet fasilitas transportasi, sakola, industri beurat, sareng daérah vandalisme anu luhur. Gear control parantos didesain janten saderhana, ultra-éfisién, sareng serbaguna nganggo Lumen Select Technology,


Detil Produk

Tanda Produk

Hummer Slim- Vandalal luminaire LED tahan

Hummer Slim LED sareng profil low lensa ibun LM6 die-body aluminium.

Dua format 32W 600mm sareng 54W 1200mm panjangna

LER = 96lm / w CCT = 4000K CRI> 80

Garansi 5 Taun

Tekanan paeh-matak awak kelas aluminium laut kalayan bubuk cet dilapis finish

Ganti sapotong tunggal EPDM gasket mastikeun rating IP66 tinggi

Anti Ligatur

Lensa polikarbonat ibun anu kuat nguatkeun dampak & panyiksa

Versi darurat ogé sayogi kanggo pilihan anjeun

Vandal proof light Hummer Slim 5

Applikation

Fasilitas koréksi, platform karéta, torowongan, liang perawatan, sakola, fasilitas umum, yard transportasi, taman mobil, panjara, jsb.

Anjeun tiasa mariksa buktina vandaltés ku pencét video ieu

Batén anu paling teu tiasa rusak luminaire sayogi di pasar.

Éta dirarancang khusus pikeun kaayaan industri anu keras, Hummer Slim siap tahan bahaya anu aya dina hiji situs. Pas anu mantap ieu nampilkeun séri corétan 6000 bubuk-dilapiskeun awak aluminium, téknologi enkapsulasi poliuretan, perlindungan gelombang input lengkep sareng peringkat luhur IP66 sareng IK10. Pangaruh parah, penetrasi cai / lebu, suhu panas, sareng serangga - henteu aya anu ngaganggu kinerja dipercaya tina Hummer Slim.

Hummer Slim tiasa nyayogikeun kakuatan luar biasa tina 54W dina tegangan input 230VAC, anu Hummer nawiskeun lampu kualitas luhur anu teu kaganggu, konsumsi énergi anu épisién, Indéks Rendering Warna anu luhur sareng teu aya pangaruh stroboscopic.
Hummer Slim sanés ngan saukur hirup dugi ka warisan P&Q LED luminaire batén– ngaleuwihan na.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami