Maot casting

Maot casting

Pedaran pondok:

Die casting mangrupikeun prosés manufaktur anu épisién sareng ékonomis. Hal ieu digunakeun pikeun ngahasilkeun bagian-bagian logam kompléks geometri anu kabentuk ku cet anu tiasa dianggo deui, disebat mati. Maot ieu umumna nawiskeun umur jasa anu panjang, sareng aranjeunna sanggup ngahasilkeun komponén anu katingali sacara visual.

Proses casting tuang ngalibatkeun panggunaan tungku, logam cair, mesin die casting sareng die anu parantos didamel khusus pikeun bagian anu bakal dialungkeun. Logamna dilebur dina tungku teras mesin tuang mati nyuntik logam éta kana paéh.


Detil Produk

Tanda Produk

Pondok  Katerangan

Pabrik casting casting milik P & Q perenahna di Haining, Zhejiang, Cina.

 Kami mangrupikeun pabrikasi casting mati aluminium ISO 9001: 2015 anu ngahususkeun kana jasa casting casting pikeun industri sareng perusahaan terkemuka di dunya.

Produk Katerangan

Mesin casting paéh tina 200 ton ~ 800tons. Kami teras-terasan nanem modal dina alat-alat anyar pikeun hasil nyanghareupan tantangan paningkatan anu teras teras-terasan nyayogikeun solusi anu paling pas pikeun unggal kabutuhan konsumén urang.

Kami spesialis dina kelompok sedeng leutik berkat pangalaman parobihan gancang pikeun tooling. Kami tiasa nyayogikeun solusi ngalangkungan kabutuhan fléksibel anjeun. Kapasitas lebur dugi ka 2000 Kg / jam. Henteu aya masalah pikeun dianggo sareng campuran anu sanés dina waktos anu sami.

P&Q ngatur sadaya ranté nilai produktif anu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun palanggan sareng bagian anu lengkep, siap dilebetkeun sareng produk akhir.

Kusabab taun 2005 P&Q ngempelkeun pakakas Manufaktur Lean sareng filsafat pikeun ngahontal pamutahiran kontinyu dina prosés sareng hasil.

Mangpaat Of  Maot Casting

Casting casting tiasa ngahasilkeun bagian logam ku bentuk rumit sareng ngalakukeun éta kalayan toleransi langkung caket dibandingkeun seueur prosés produksi masal anu sanés.

Hasil casting casting khususna tingkat produksi tinggi, kalayan bagian-bagian anu meryogikeun sakedik atanapi henteu aya mesin.

Hasil casting dina bagian-bagian anu awét, stabil sacara diménsi, sareng ngasongkeun rasa sareng penampilan kualitasna.

Bagian anu parantos maot langkung kuat tibatan cetakan injeksi plastik, anu nawiskeun presisi dimensi anu sami. Casting témbok langkung kuat sareng langkung ringan tibatan anu dimungkinkeun ku prosés casting.

Casting casting pitur akurasi tinggi na baranahan ulang desain rupa-rupa pajeulitna jeung tingkat jéntré.

Umumna, casting casting hasilna ngirangan biaya tina hiji prosés versus prosés anu meryogikeun sababaraha léngkah produksi anu béda. Éta ogé tiasa ngahémat artos ku ngirangan bahan limbah sareng besi tua.

Casting maot biasana ngahasilkeun tingkat produksi atanapi langkung gancang.

Produk gambar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk