Tentang Kami

Tentang Kami

Shanghai P&Q Lighting Co., Ltd.

Ngeunaan Urang

Kumpeni Propil

Saha Kami?

Shanghai P&Q Lighting Co., Ltd. didirikeun taun 2005 mangrupikeun pabrik lampu profesional dina die-casting, suntikan plastik, sareng logam lambar.

Ngembangkeun ti anu alit janten anu langkung ageung kalayan pabrik die-casting sareng majelis nyalira di Haining salangkah demi léngkah. Mesin casting paéh tina 200 ton ~ 800tons. Kami teras-terasan nanem modal dina alat-alat anyar pikeun hasil nyanghareupan tantangan paningkatan anu teras-terasan, sareng salawasna nyayogikeun solusi anu paling pas pikeun unggal kabutuhan di konsumén urang.

P&Q henteu ngagaduhan suntikan plastik sareng pabrik lambar logam, tapi ogé tiasa nyayogikeun suntikan plastik sareng bagian lambar logam numutkeun sarat konsumén.

Sareng éta kusabab tilu prinsip dasar anu urang taat kana éta taun profesional kana lampu, kajujuran ka klien, sareng tanggung jawab ka diri urang sorangan. Ngan kusabab ieu, urang laun meunang kapercayaan palanggan sareng parantos netepkeun kerjasama jangka panjang anu pikaresepeun sareng sababaraha perusahaan terkenal internasional di dunya, sapertos Braums Australia, Pierlite, Gerard Lighting Group, SYLVANIA, LENA Lighting, LUG Light Factory , jsb.

Saha Kami?

Naha Pilih kami?

 Alat-alat Manufaktur Hi-Tech

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Taiwan.

 Kakuatan R&D Kuat

Insinyur anu berpengalaman tiasa ngabantosan pikeun méréskeun sababaraha masalah nalika desain sareng tahap produksi.

 Kontrol Kualitas ketat

Produk anu dihasilkeun di P&Q ISO9001 pabrik akreditasi anu ketat kamajuan kontrol kualitas ketat pasamoan Amérika, Australia sareng standar Éropa. 

Rakit P&Q Pabrik

Pangwangunan Sejarah

2005

P & Q pencahayaan diadegkeun ku Frank Ji, pabrik perenahna di Songjiang, Shanghai

2007

P&Q kerjasama sareng pabrik pencahayaan panggedéna di Australia Gerard Lighting Group.

2011

Lokakarya casting P&Q dieureunkeun. Pabrik ISO9001 bijil.

2017

P&Q die casting sareng pabrik perakitan ngalih ka Haining, Zhejiang,

2018

Produksi P&Q & manajemén ngamimitian operasi dumasar kana sistem ERP.

Finishing

1

Maot motong

Kami ahli dina desain motong alat-alat paéh pikeun motong sareng ngawangun bagian-bagian na. Alat-alat ieu ningkatkeun kaseragaman sareng ngamungkinkeun pikeun ngahontal sarat diménsi tanpa kedah operasi mesin tambahan.

2

Bérés permukaan

Perlakuan permukaan khusus numutkeun sarat sareng prosés salajengna.
Ruangan polesan halus ku geter kasar sareng fasilitas baja shot shot blasting dimungkinkeun pikeun ngahontal kualitas luhur permukaan finish.

3

Rengse anu sanés

P&Q ngatur naon waé operasi pamungkas khusus anu dipénta
 (palapis, polesan, jst.), kalayan jaminan lengkep dina kualitas sareng hasil akhir.

Kasus Presentasi

Sababaraha Klién Kami

Pagawean Heboh Anu Tim Kami 'Sumbangkeun Pikeun Klién Kami!

Exhibition

Kumpeni Sertipikat