wilujeng sumping ka kami

Shanghai P&Q Lighting Co., Ltd. didirikeun taun 2005 mangrupikeun pabrik lampu profesional dina die-casting, suntikan plastik, sareng logam lambar. Ngembangkeun ti anu alit janten anu langkung ageung kalayan pabrik die-casting sareng majelis nyalira di Haining salangkah demi léngkah. Mesin casting paéh tina 200 ton ~ 800tons. Kami teras-terasan nanem modal dina alat-alat anyar pikeun hasil nyanghareupan tantangan paningkatan anu teras-terasan, sareng salawasna nyayogikeun solusi anu paling pas pikeun unggal kabutuhan di konsumén urang. P&Q henteu ngagaduhan suntikan plastik sareng pabrik lambar logam, tapi ogé tiasa nyayogikeun suntikan plastik sareng bagian lambar logam numutkeun sarat konsumén.

  • Assembly_factory_2

produk panas

promote_big_01

Maot Bagian Bagian

Pabrik milik P&Q bohong di Haining, Zhejiang, Cina. Henteu kirang ti 6000 m2. Produksi dioperasikeun dina manajemén kualitas ISO9001. Sareng kantor sareng pabrik dikelola dina sistem ERP ti saprak 2019.

Diajar
LEUWIH +
promote_big_02

LEMBAR BAGIAN Logam

P&Q henteu ngagaduhan pabrik lambar logam, tapi ogé tiasa nyayogikeun bagian-bagian lambar logam numutkeun kabutuhan konsumén. Ukuran leutik dugi ka ageung, utamina dina panerangan lampu sareng aplikasi jalanan.

Diajar
LEUWIH +
  • Pakakas

    Di P&Q, urang ngartos yén kualitas luhur, alat anu dirancang kalayan alus ngahasilkeun produk anu kualitas luhur, panggunaan bahan anu efisien sareng umur alat anu langkung lami. Salaku tambahan, program perawatan alat proaktif P & Q mastikeun kinerja optimal, réliabilitas sareng umur panjang. Nalika éta ...

  • P&Q studi kasus

    Larutan P&Q ● Tambihkeun tulang rusuk penguat 4mm 3mm di luhur (Henteu # 1,2), tulang rusuk penguat 6 pcs 2.5x3mm sareng cincin penguat 2 pcs dina botol ...